Perkplanten

Kwekerij Jansen heeft naast de violen en vaste planten ook een breed assortiment perkplanten opgebouwd. Allemaal in een mooie potmaat geteeld om zo een mooi product te krijgen. Verder is er een groot assortiment hangingbaskets geteeld in een pot met een waterreservoir.

Om de planten de hele jaar te laten groeien en bloeien adviseren wij om u perkplanten in potten en bakken in kwekersgrond te planten. Daarnaast adviseren wij u om elke gietbeurt wat  Turbovoeding mee te geven om zo de gehele zomer te kunnen genieten van u bloemenpracht. Natuurlijk is goed watergeven zeer belangrijk zonder voldoende water geen groei en bloei. Op de hangingbaskets met waterreservoir hanteren wij een soort omruilsysteem. Wanneer u een basket komt kopen en brengt een schone pot compleet met hanger en rooster retour  krijgt u korting om aankoop van een nieuwe hangingbasket. Kortom goed voor het milieu en u portemonnee. Dit geldt alleen op de potten met een waterreservoir. 

 


Tip van Jan

Perkplanten kun je het beste planten in speciale kwekerspotgrond in een Technoplant bak. Als je ze dan bij elke gietbeurt verzorgd met Turbovoeding dan ben je verzekerd van een seizoen lang plezier van je zomerbloeiers!

Kwekerij Jansen

Boord 14
5674 ND Nuenen
T 040 283 74 18
F 040 280 15 98
E info@kwekerij-jansen.nl