Kerst + kerstworkshop

De echt winter laat nog op zich wachten maar toch komen de feestdagen, Sinterklaas en kerst, er wel aan. Ook in deze tijd van het jaar zitten we niet stil naast dat we al volop in de voorbereiding zitten voor het komende voorjaar hebben we ook in deze tijd van het jaar nog voldoende te bieden.

Zo zullen we ook dit jaar weer zelfgemaakt adventskransen en kerststukken maken. Of heb je thuis een mooie vaas of schaal en wil je daar een stuk op hebben wij maken het zoals je het zelf wil hebben. Daarnaast voor de creatieveling onder ons zijn ook al de materialen los verkrijgbaar. Zo kan je zelf een stukje maken met de dingen die je zelf mooi vind.

Na het succes van de workshops in de herfst, hebben we ook voor de winter een workshop gepland. We zullen dan een alternatieve kerstboom gaan maken.  De datums waarvoor je je kunt inschrijven zijn, 8 (nog 2 plaatsen), 13 december en eventueel 15 december een extra avond bij voldoende animo. De avond zal van 19:00 – 21:30 duren en voorzien van een hapje en een drankje. De kosten voor de avond zijn €35,- euro. Aanmelden kan via de mail of aan de kassa, vol=vol.

Dit jaar hebben we een MINI-kerstshow in ons winkeltje. Waar je diverse leuke decoratieve en lekker dingen kunt vinden om helemaal in de kerst sfeer te komen. Ook voor een leuk cadeautje of kerstpakket ben je bij ons aan het goeie adres wij kunnen naar wens iets samenstellen. Voor inspiratie bezoek ons winkeltje.

Dus ook in de winter zitten we niet stil, tot snel!