Violen

Kwekerij Jansen heeft al meer dat 30  jaar ervaring met het kweken van violen. In de loop der jaren is het assortiment dan ook steeds grote geworden. De violen zijn in verschillende soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Zo hebben we in het assortiment F1 violen Frizzel Szizzel, Endurio, Cats, Coolwave hangviolen, bosviolen.In totaal hebben we een violen assortiment van meer dat 100 verschillende soorten, kleuren en maten!! Ja u heeft het goed gelezen meer als 100 verschillende.

De viool is de ideale sfeermaker in de winter en het voorjaar. Zelfs wanneer het koud en nat is bloeien violen onverstoorbaar door. Violen zijn daarnaast ook hele makkelijke planten. Ze kunnen in de zon staan, maar nemen ook al genoeg met een lichte schaduw plekje.

De verzorging van violen is niet zo moeilijk. U hoeft ze alleen bij aanschaf het viooltje uit het potje te halen en in de grond of bloembakken te planten. Daarna hoeft u alleen nog af en toe de uitgebloeide bloemen te verwijderen, zo kan de viool maanden aan een stuk blijven bloeien. Violen zijn goed te combineren met andere planten zoals vaste planten, twee jarige, bloembollen of andere vrolijke bloemen alle ook verkrijgbaar bij Kwekerij Jansen.