Winter bij Kwekerij Jansen

De herfst is er eindelijk en de beste  tijd van het jaar om aan de slag te gaan in de tuin. We hebben nog volop vele kleuren violen, tuinplanten, heesters en andere kleurrijke planten om ook in de winter een mooi terras of tuin te hebben.

De komende maanden zitten we niet stil zo hebben we ook dit jaar een 3 tal dagen dat we weer een kerstworkshop geven. Dit zal dit jaar zijn op 7 (vol), 13(vol) of 18 december. Hier zullen we dan een kerstguirlande maken onder het genot van een hapje en een drankje. De avond zal van 19:00 uur tot 21:30 uur duren. De kosten voor de avond zijn €37,50 euro. Aanmelden kan via de mail of aan de kassa, vol=vol.

Ook dit jaar hebben we weer een mini kerstshow en zijn er weer diverse zelfgemaakte kerststukjes in de verkoop. Dus heb je wensen laat het ze ons weten en wij kunnen het maken voor je. Zelf aan de slag kan ook. Diverse natuurlijke materialen, oasis, kerstgroen etc. zijn ook los verkrijgbaar.

Ben je voor de Sint of de kerst op zoek naar leuke of lekkere dingen, er is keuze genoeg.  Dan pakken we het ook nog leuk voor je in.