Asperges

Al vele jaren lang zijn wij een betrouwbaar adres voor lekkere, verse, Brabantse asperges. Wanneer het seizoen begint is ieder jaar een verassing, dit is namelijk afhankelijk van het weersomstandigheden. Het einde van het asperges seizoen is wel bekend dit is namelijk altijd rond de datum van 24 juni (Sint Jan).

We bieden u de mogelijkheid om de asperges te laten schillen, dit gebeurd in u bijzijn zodat u kunt zien dat ze vers geschild worden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om u asperges te laten verpakken in een bakje met folie dat geperforeerd is door laserstralen, de aspergegassen kunnen er zo uit en het vocht blijft erin. In dit bakje kunt u de asperges namelijk  een week goed houden in de koelkast. Wanneer u ze niet laat verpakken geven wij het advies om ze in een natte theedoek in de koelkast te bewaren.

We hebben een uitgebreide sortering zo kunt u terecht bij ons voor diverse diktes en lengtes, geschild en ongeschild, onverpakt en verpakt.

Naast onze asperges bieden wij ook diverse toebehoren aan om de maaltijd helemaal tot een feest te maken zoals, ham, zalm, krieltjes, eieren, sausjes, soepen, wijnen, bieren, servies, kookboeken etc. 


Voedingswaarde asperges per 100 gram
Energie 68kj(16 kcal) Water 93.2 g Eiwit 1.0 g
Vet 0 g  Natrium 5 mg Kalium 200 mg
Koolhydraten 3.0 g Vit B1 en B2 0.17 mg Vit B6 0.03 mg
Vit C 30 mg Fosfor 60 mg Calcium 20 mg

 


Aspergeveld bij opkomende zon
Aspergeveld bij opkomende zon

Tip van Maria

Wilt u iemand verrassen met een origineel cadeau? Wij kunnen heerlijke asperge geschenk pakketten verzorgen in diverse formaten en combinaties.

Asperges

Kwekerij Jansen

Boord 14
5674 ND Nuenen
T 040 283 74 18
F 040 280 15 98
E info@kwekerij-jansen.nl